Jak obnovit nastavení sítě na Galaxy S20

Když resetujete nastavení sítě v Galaxy S20 nebo v jakémkoli smartphonu, obnovujete síťové služby. Pokud tedy máte problémy s telefonem související s připojením, měl by takový postup tyto problémy vyřešit.

Proto, pokud se někdy setkáte s některými problémy s připojením telefonu, měli byste po provedení základního řešení problémů zapomenout resetovat nastavení sítě. V tomto příspěvku vám ukážu, co musíte udělat, abyste vrátili všechna nastavení sítě zpět na výchozí hodnoty z výroby.

Jak resetovat nastavení sítě na Galaxy S20

Toto je jedna z resetů, které můžete v zařízení provést, ale na rozdíl od továrního nastavení se změní pouze nastavení sítě. Po provedení tohoto postupu se ve skutečnosti objeví následující:

  • Spárovaná zařízení Bluetooth budou smazána a služba Bluetooth bude deaktivována.
  • Uložené sítě Wi-Fi budou také smazány a služba bude deaktivována.
  • Režim výběru sítě bude nastaven zpět na automatický.
  • Mobilní data budou zapnuta.

Potřebný čas: 3 minuty

Nyní je třeba provést reset nastavení sítě na Galaxy S20…

  1. Spusťte aplikaci Nastavení.

    Můžete buď vytáhnout zásuvku aplikace a klepnout na ikonu nebo přejetím prstem dolů z horní části obrazovky a klepnutím na ikonu ozubeného kola.

  2. Najděte General management a klepněte na něj.

    Budete ji muset vyhledat dolů do dolní části obrazovky.

  3. Klepněte na Reset.

    To vám ukáže další funkce reset, ale to, co nyní potřebujete, je reset sítě.

  4. Klepněte na Obnovit nastavení sítě.

    Tím se resetují služby využívané Wi-Fi, Bluetooth a mobilními daty.

  5. Klepněte na tlačítko Obnovit nastavení.

    Poté budete vyzváni k zadání bezpečnostního zamykacího kódu.

  6. Nakonec klepněte na tlačítko Reset.

    Tím se obnoví síťové nastavení vašeho Galaxy S20.

Nástroje
  • Android 10, One UI 2.0
Materiály
  • Galaxy S20

Na rozdíl od jiných resetů se telefon nerestartuje, ale všechny změny se projeví během několika sekund.

Přečtěte si také:  Jak opravit hru Valorant vyžaduje restartování Error | NOVINKA 2021

Některé časté dotazy týkající se obnovení sítě

Vymaže síť moje data?

Ne. Vymaže síťová připojení a resetuje nastavení všech síťových služeb v zařízení.

Pokud resetuji nastavení sítě, odstraní se také moje heslo Wi-Fi?

Ano. Ve skutečnosti nebude smazáno pouze heslo Wi-Fi, ale připojení. Všechny uložené sítě Wi-Fi budou smazány. Což znamená, že pokud se chcete k těmto sítím znovu připojit, musíte postupně zadat jejich hesla.

Musím znovu spárovat telefon s autem, pokud jsem to udělal?

Ano. Všechna připojení Bluetooth budou smazána spolu s nastavením sítě. Budete tedy muset telefon spárovat se zařízeními Bluetooth, včetně vašeho auta.

Je bezpečné resetovat nastavení sítě v mém telefonu?

Ano. Je to bezpečné pro váš telefon i data. Změní se pouze nastavení sítě a žádná další a smažou se pouze bezdrátová připojení, nikoli vaše soubory, fotografie atd.

Pokud můj signál Wi-Fi neustále klesá, vyřeší to problém?

Možná. Vše záleží na tom, kde je problém. Pokud je problém se síťovým zařízením, pak bez ohledu na to, kolikrát resetujete nastavení sítě v telefonu, problém nebude nikdy vyřešen. Pokud však jde pouze o problém s telefonem, mělo by to pomoci.

Resetování nastavení sítě by mělo být vždy jednou z věcí, které byste měli udělat, pokud máte problémy s připojením.

Doufáme, že se nám podařilo obnovit nastavení sítě na Galaxy S20. Přihlaste se k odběru našeho kanálu YouTube a podpořte nás. Děkuji za přečtení!

Recenze Realme GT Neo 3: Jak se zvyšuje nejrychlejší nabíjecí telefon na světě?

Děkujeme, že jste se přihlásili k Androidhow. Brzy obdržíte ověřovací e -mail. Byl tam problém. Obnovte stránku a zkuste to znovu. ...

OnePlus Nord CE 2 Lite Review: Velmi levný, ale schopný smartphone

Děkujeme, že jste se přihlásili k Androidhow. Brzy obdržíte ověřovací e -mail. Byl tam problém. Obnovte stránku a zkuste to znovu. ...

Jak klonovat jakoukoli aplikaci Android na telefonu Samsung Galaxy bez použití nástrojů třetích stran

Společnost Samsung má skvělou bezpečnostní funkci zabudovanou do jednoho uživatelského rozhraní, která má zajímavý vedlejší účinek, který vám umožní mít dvě samostatné kopie...