Nejlepší způsob, jak odeslat vysoce kvalitní videa z Androidu do iPhone

Být uživatelem systému Android a mít přátele, kteří jsou v ekosystému Apple, nemusí být bolest. Můžete snadno odesílat vysoce kvalitní videa uživatelům iPhone, takže se nemusíte cítit handicapovaní bez přístupu k iMessage. Odesílání videí s vysokým rozlišením uživatelům iOS je s touto rychlou metodou sdílení videa snadné.

Téměř všechny telefony v USA jsou předinstalovány pomocí Fotek Google. Fotky Google mají bezplatnou funkci automatického zálohování, která uloží videa ve vysokém rozlišení do cloudu, což vám umožní sdílet tato videa s jakýmkoli mobilním uživatelem. Fotky Google fungují nejen v systémech Android a iOS, ale existuje také skvělý webový klient, takže si můžete prohlížet a sdílet svá videa na jakékoli platformě..

  • Nenechte si ujít: Jak povolit tmavý režim ve Fotkách Google

Krok 1: Konfigurace Fotek Google

Pokud jste dosud nepoužívali Fotky Google, musíte se přihlásit. Otevřete aplikaci Fotky Google a měl by se objevit váš primární účet Google. Pokud ne, změňte e-mail na svůj primární účet. Ujistěte se, že je zapnuta funkce Zálohovat a synchronizovat, a poté stiskněte tlačítko Další. Zobrazí se obrazovka, kde můžete zvolit nastavení zálohování. Možnosti jsou „Original“ nebo „High Quality“.

S programem Original máte omezený prostor pro zálohování videí, ale zachováte si veškerou kvalitu videa. Díky vysoké kvalitě budou videa komprimována, ale stále budou mít rozlišení HD a budete mít neomezený prostor pro zálohování. Proto jsme vybrali vysoce kvalitní.

Můžete také zvolit, zda chcete zálohovat svá videa přes data. Pokud se rozhodnete tuto možnost zapnout, může být použito mnoho dat. Poté klepněte na tlačítko „Potvrdit“. Aplikace nyní zálohuje a synchronizuje vaše videa.

Pokud jste se již dříve přihlásili do Fotek Google, ale musíte zapnout možnost Zálohovat a synchronizovat, postupujte podle těchto pokynů. Na hlavní obrazovce stiskněte tři řádky v levém horním rohu aplikace. V nabídce vyberte možnost „Nastavení“ a poté tlačítko „Zálohovat a synchronizovat“. Na stránce Zálohování a synchronizace ji zapněte klepnutím na přepínač Zálohování a synchronizace. Nyní, kdykoli uděláte video, budou vaše videa zálohována do cloudu, až budete příště připojeni k síti Wi-Fi.

Přečtěte si také:  Jak automaticky vymazat upozornění systému Nagging na Androidu

Krok 2: Sdílejte svá videa s uživateli iPhone

Jakmile je v aplikaci Fotky Google zapnuta funkce Zálohování a synchronizace, nahrajte video, jak byste normálně dělali. Pokud jste při nahrávání připojeni k síti Wi-Fi, bude video nahráno do cloudu během několika sekund po dokončení nahrávání. Pokud používáte mobilní data, video se nahraje při příštím připojení Wi-Fi.

Takže není nic, co byste opravdu měli dělat, kromě sdílení videa, jakmile bude nahráno. K tomu existují dvě metody: jedna pro uživatele iPhone, kteří mají na svých telefonech nainstalovanou aplikaci Fotky Google, a druhá pro ty, kteří ji nemají.

Metoda 1: Sdílení s lidmi, kteří mají Fotky Google

V aplikaci Fotky Google najděte video, které chcete sdílet, a klepněte na něj. Stiskněte tlačítko zcela vlevo dole, což je tlačítko sdílení. Pokud chcete, můžete posouvat svou knihovnu videa a vybrat více položek, které chcete sdílet najednou.

Fotky Google jsou připojeny k Gmailu, což vám umožňuje odesílat videa na kterýkoli z vašich kontaktů v Gmailu. V ideálním případě stačí zadat jméno přítele a objeví se. Pokud mají účet Fotky Google, objeví se malá ikona větrníku, která znamená, že má účet. Vyhledejte jméno přítele a poté je vyberte. Nejste omezeni na sdílení pouze s jednou osobou najednou.

Poté, co jste dokončili výběr, s kým chcete video sdílet, můžete napsat zprávu, kterou s videem přejdete. Pokud klepnete na ikonu zámku, máte možnost umožnit lidem, které zvete, aby přidali fotografie a videa do samotného alba. Až budete připraveni sdílet svá videa, stiskněte modré tlačítko „Odeslat“. Nyní budou mít vaši přátelé přístup k vašim sdíleným videím na iOS, Android a na webu.

Metoda 2: Sdílení s lidmi, kteří nemají Fotky Google

Tato možnost je nejlepší, pokud nemáte e-mail přátel nebo nemáte účet Fotky Google. Fotky Google umožňují sdílet obsah pomocí odkazu, který lze otevřít v kterémkoli operačním systému a zobrazit video.

Přečtěte si také:  Nejrychlejší způsob, jak zapnout/vypnout baterku svého pixelu - i když je vaše obrazovka uzamčena

Pokud vyberete požadované video a stisknete tlačítko „Sdílet“, v levém dolním rohu se nachází tlačítko „Vytvořit odkaz“. Poklepáním na toto tlačítko vytvoří služba Fotky Google sdílený odkaz, který bude přístupný lidem, kteří nemají účet Fotky Google. Po vytvoření odkazu bude odkaz automaticky vložen do vaší schránky, takže jej můžete vložit kamkoli budete chtít (např. Aplikace Zprávy).

Případně ji můžete přímo sdílet s vybranou aplikací. Odkaz Fotky budeme sdílet s textovou zprávou. Klepněte na aplikaci „Zprávy“. Když tak učiníte, bude váš odkaz vložen a připraven ke sdílení s jakýmkoli kontaktem, včetně uživatelů iOS. Jakmile klepnou na odkaz, přejdou přímo k videu a budou mít možnost video stáhnout.

Nejrychlejší způsob, jak zapnout/vypnout baterku svého pixelu – i když je vaše obrazovka uzamčena

Se všemi špičkovými kouzelníky dostupnými na moderních chytrých telefonech je nejpraktičtějším nástrojem s nízkým klíčem pravděpodobně baterka. Pokud vlastníte model Google Pixel, je...

Tyto automatické aplikace mohou znovu a znovu volat rušné telefonní linky, dokud se nedostanete

Některé telefonní linky znemožňují dostat se přes rušný tón, ať už jde o virový prozradí, úřad nezaměstnanosti vašeho státu, místní pošta během prázdnin...

Recenze Realme GT Neo 3: Jak se zvyšuje nejrychlejší nabíjecí telefon na světě?

Děkujeme, že jste se přihlásili k Androidhow. Brzy obdržíte ověřovací e -mail. Byl tam problém. Obnovte stránku a zkuste to znovu. ...