Jak skrýt fotky a videa WhatsApp z výchozí galerie vašeho telefonu

Když obdržíte fotografii nebo video z kontaktu v aplikaci WhatsApp, po jeho načtení se automaticky uloží do místního úložiště telefonu. To znamená, že veškerý přijatý obsah z aplikace WhatsApp je viditelný pro každého, kdo získá přístup k vaší výchozí fotogalerii. Naštěstí je k dispozici nová funkce pro verzi systému Android, která může zabránit tomu, aby se to stalo.

Pro tuto chvíli je tato nová funkce experimentem v beta verzi aplikace WhatsApp pro Android, ale nyní ji můžete vyzkoušet připojením beta verze aplikace WhatsApp ze služby Google Play.

Nová funkce v beta verzi aplikace WhatsApp pro Android zabrání tomu, aby se fotografie a videa automaticky uložily do výchozí galerie vašeho zařízení. Všechna média, která máte ve své galerii od společnosti WhatsApp, budou i nadále existovat; Pouze nová média přijatá dopředu budou zablokována v ukončení vaší aplikace v galerii. Všechna média budou stále k dispozici pro zobrazení v vláknech WhatsApp, které byly přijaty.

  • Nenechte si ujít: Jednoduchý způsob, jak vyčistit protokoly chatu WhatsApp

Ne skrytý (vlevo) a skrytý (vpravo).

Jakmile máte beta nainstalovanou, můžete tuto funkci implementovat dvěma způsoby:

Možnost 1: Skrýt všechny nové fotky Videa v aplikaci WhatsApp

Pokud chcete, aby aplikace WhatsApp skrývala fotografie a videa z galerie výchozí volbou pro všechny chaty, klepněte na hlavní obrazovce aplikace WhatsApp na ikonu přetečení (tři vertikální body) vpravo nahoře. Poté klepněte na „Nastavení“ a poté na možnost „Chatování“. Nakonec se ujistěte, že v části Viditelnost médií je deaktivována možnost Zobrazit galerii médií, aby se tato možnost stala výchozí pro všechny vaše chaty.

Možnost č. 2: Přepsat výchozí nastavení pro celou aplikaci v rozhovoru

Pokud chcete, aby některý z vašich chatových médií byl skrytý z vaší galerie, nemusíte se spoléhat na nastavení celé aplikace, abyste tuto práci udělali. Každé nastavení chatu můžete změnit tak, aby nejlépe vyhovovalo vašim potřebám.

Přečtěte si také:  Jak opravit chybu YouTube Music bez síťového připojení v systému Android

Chcete-li začít, zadejte jeden z vašich podprocesů chatu a klepněte na jméno kontaktu nebo chatu v horní části. Dále v části Média klepněte na možnost „Viditelnost médií“. Budete přivítáni se třemi možnostmi:

  • Výchozí nastavení: Bude použito pro všechny podprocesy chatu, pokud ji nezměníte. Všechny podprocesy ve výchozím nastavení použijí jakékoli nastavení, které jste nastavili pro celou aplikaci. Pokud jste například nepoužili výše uvedený krok, měli byste říct „Ano“, ale pokud jste skryli aplikaci pro média, bude se říkat „Ne.“
  • Ano: Tato volba přepíše nastavení celé aplikace pro ukládání všech fotografií a videí do výchozí aplikace galerie vašeho zařízení pouze pro tento podproces konverzace.
  • Ne: Toto přepíše nastavení celé aplikace, aby se skryly všechny fotografie a videa z výchozí aplikace galerie vašeho zařízení pouze pro tento podproces konverzace.

Zvolte možnost, která odpovídá vaší situaci. Uchovávání rozhovoru v režimu „Výchozí“ však přepíná jeho individuální nastavení kdykoli změníte výchozí možnost v kroku 1.

Zohledněte-li obě tyto možnosti, nezapomeňte, že v aplikaci WhatsApp nezastavíte fotografie a videa. Pokud skryjete média buď v rámci celé aplikace nebo na základě aplikace, fotografie a videa budou stále vidět v samotných rozhovorech služby WhatsApp (pokud nevymažete média nebo celé chaty).

A tato nastavení můžete samozřejmě zvrátit. Stačí vědět, že jednotlivé rozhovory budou muset být změněny jeden po druhém, pokud je nemáte nastaven na „Výchozí“.

Recenze Realme GT Neo 3: Jak se zvyšuje nejrychlejší nabíjecí telefon na světě?

Děkujeme, že jste se přihlásili k Androidhow. Brzy obdržíte ověřovací e -mail. Byl tam problém. Obnovte stránku a zkuste to znovu. ...

OnePlus Nord CE 2 Lite Review: Velmi levný, ale schopný smartphone

Děkujeme, že jste se přihlásili k Androidhow. Brzy obdržíte ověřovací e -mail. Byl tam problém. Obnovte stránku a zkuste to znovu. ...

Jak klonovat jakoukoli aplikaci Android na telefonu Samsung Galaxy bez použití nástrojů třetích stran

Společnost Samsung má skvělou bezpečnostní funkci zabudovanou do jednoho uživatelského rozhraní, která má zajímavý vedlejší účinek, který vám umožní mít dvě samostatné kopie...