Jak povolit anonymní režim YouTube na Samsung Galaxy Note 20

Tento příspěvek vám ukáže, jak povolit anonymní režim YouTube v Galaxy Note 20. Přečtěte si, pokud potřebujete pomoc při přechodu do anonymního režimu při sledování a vyhledávání videí YouTube na vašem novém zařízení Samsung Note.

Soukromé procházení s YouTube inkognito

Aplikace YouTube vám umožní anonymně procházet a sledovat videa prostřednictvím anonymního režimu.

Režim inkognito funguje tak, že vám umožňuje procházet kanály YouTube, jako byste byli odhlášeni. Aby to bylo možné, budete muset v aplikaci YouTube zapnout anonymní režim.

Když je povolen anonymní režim, všechna videa, která sledujete, prohledáváte nebo procházíte, se v historii vyhledávání a sledování aplikace nezobrazí. Pokud však přejdete do anonymního režimu, nebude to skrývat vaši aktivitu před Googlem a vaším poskytovatelem internetových služeb.

To znamená, že se můžete rozhodnout jít do anonymního režimu pouze z důvodu ochrany soukromí online, protože tím zabráníte ukládání a ukládání historie procházení do aplikace.

Zde je postup, jak aktivovat anonymní režim YouTube v nastavení aplikace Galaxy Note 20 pro YouTube.

Snadné kroky k povolení anonymního režimu YouTube ve vaší poznámce 20

Následující kroky vyzvou vaše zařízení k přepnutí do anonymního režimu při sledování a vyhledávání videí YouTube v aplikaci Note 20 YouTube.

1. Na domovské obrazovce přejetím prstem zdola nahoru spusťte prohlížeč aplikací.

Na dalším displeji se načtou různé ikony aplikací a ovládací prvky zástupců.

2. Vyhledejte G Suite nebo Google Složka a poté na ni klepněte.

Sada G se otevírá se všemi aplikacemi a službami souvisejícími s Googlem.

3. Klepněte na Youtube otevřete aplikaci.

Tímto způsobem přejdete na hlavní obrazovku aplikace YouTube.

4. Na hlavní obrazovce klepněte na profilový obrázek účtu YouTube.

Otevře se boční nabídka se seznamem funkcí a možností, které můžete spravovat.

Přečtěte si také:  Jak používat bezdrátovou ADB v jednom UI 3.0 Samsung (je to vlastně docela snadné)

5. Chcete-li přepnout do anonymního režimu, klepněte na příslušnou možnost Zapněte anonymní režim.

Pod displejem se zobrazí štítek s potvrzením, že jste inkognito.

Aktivován anonymní režim YT

Profilová fotka vašeho účtu YouTube v pravém horním rohu se také změní na ikonu klobouku a odstínů. Je to stejná ikona klobouku a odstínů, kterou Google používá pro anonymní režim v prohlížeči Chrome. 

To naznačuje, že aplikaci YouTube již používáte v anonymním režimu. V tomto okamžiku můžete začít sledovat a vyhledávat videa YouTube soukromě na svém telefonu.

Do normálního režimu se můžete kdykoli vrátit.

Chcete-li anonymní režim vypnout, jednoduše klepněte na ikonu klobouku a odstínů. Poté klepněte na možnost Vypnout anonymní režim z rozbalovací nabídky.

Když ikona zmizí, znamená to, že aplikaci YouTube již používáte v normálním režimu.

Pod displejem se také zobrazí štítek s potvrzením, že jste zpět přihlášeni ke svému účtu.

Když je povoleno anonymní YouTube

Když je anonymní režim povolen, aplikace YouTube se chová, jako byste nejste přihlášeni ke svému účtu. Výsledkem je, že aktivita vašeho účtu, včetně historie sledování a odběrů, nebude mít vliv na vaši zkušenost s YouTube, protože se neuloží na prvním místě. Je to, jako by se tyto aktivity nikdy nestaly.

Vše, co děláte v anonymním režimu, bude platforma považovat za soukromé, a proto se to neodrazí na historii vašeho účtu na YouTube.

Komentáře, přihlášení k odběru a další veřejné aktivity také nejsou k dispozici.

Přepínání z anonymního režimu zpět do normálního režimu

Pokud si přejete ukončit anonymní režim a vrátit se do normálního režimu při používání YouTube, jednoduše klepněte na ikonu svého účtu (anonymní) v pravém horním rohu a poté klepněte na možnost Vypnout anonymní režim v dolní části obrazovky.

Přečtěte si také:  Jak přesměrovat odkazy na Androidu, aby se otevřely v aplikaci, kterou jste opravdu chtěli

Vaše anonymní relace se také automaticky ukončí, pokud nejste aktivní déle než 90 minut. Pokud k tomu dojde, budete vráceni na poslední účet, který jste použili.

Při příštím otevření YouTube ve vašem zařízení se také zobrazí zpráva, že již nejste v anonymním režimu.

Když inkognito vypnete, vymaže se vaše historie vyhledávání a sledování.

Snad to pomůže!

Další videonávody

Chcete-li zobrazit komplexnější výukové programy a řešení problémů s klipy na různých mobilních telefonech a tabletech, můžete kdykoli navštívit kanál AndroidHow na YouTube.

Můžete také chtít přečíst:

  • Jak soukromě procházet internet v anonymním režimu na Galaxy S8
  • Jak přistupovat a spravovat nastavení tajného režimu v Galaxy Note 20 | Soukromé prohlížení Samsung
  • Jak poslouchat hudbu YouTube s vypnutou obrazovkou v roce 2021

Nejrychlejší způsob, jak zapnout/vypnout baterku svého pixelu – i když je vaše obrazovka uzamčena

Se všemi špičkovými kouzelníky dostupnými na moderních chytrých telefonech je nejpraktičtějším nástrojem s nízkým klíčem pravděpodobně baterka. Pokud vlastníte model Google Pixel, je...

Tyto automatické aplikace mohou znovu a znovu volat rušné telefonní linky, dokud se nedostanete

Některé telefonní linky znemožňují dostat se přes rušný tón, ať už jde o virový prozradí, úřad nezaměstnanosti vašeho státu, místní pošta během prázdnin...

Recenze Realme GT Neo 3: Jak se zvyšuje nejrychlejší nabíjecí telefon na světě?

Děkujeme, že jste se přihlásili k Androidhow. Brzy obdržíte ověřovací e -mail. Byl tam problém. Obnovte stránku a zkuste to znovu. ...